Klik en
maak een afspraak!

Podcast of vodcast

Podcast of vodcast opnemen? Bij ons krijg je de beste resultaten

Podcast, vodcast, TV uitzending? Wij helpen je graag

Wil je jouw verhaal vertellen en als podcast of vodcast beschikbaar stellen voor je luisteraars of kijkers? Wil je een tafelgesprek met gasten? Gasten die inbellen? Neem plaats aan de tafel en wij verzorgen de opname voor je.

De studio is uitgerust met green screen, dus we kunnen de achtergrond en graphics in elk gewenste vorm in het beeld plaatsen. Muziekfragmenten, gesproken woord, tunes en alles wat maar geluid maakt kunnen we naderhand voor je invoegen en editten. De geluidsdichte studio en de beste audio – en beeldopname apparatuur staan tot je beschikking inclusief koffie en thee.
De opname krijg je mee in het gewenste formaat en/of we streamen deze gelijk voor je op de social media kanalen naar wens.

Nodig je gasten uit aan tafel

Neem plaats aan de tafel en vertel je verhaal en/of interview en bespreek het onderwerp met je (inbel)gasten. Met onze professionele microfoons, camera’s en opname apparatuur zorgen wij er voor dat je luisteraars en kijkers de beste kwaliteit krijgen. De studio is voorzien van verse buitenlucht en airconditioning zodat jij en je gasten in een prettige omgeving verblijven.

En als je trek hebt in onze uitgebreide lunch verzorgen we deze ook nog voor je.