Klik en
maak een afspraak!

Referenties

Wat vinden zij ervan?

Muzikanten van Straus tot House, voice-overs, stemacteurs, drummers en vocalisten, ze zijn hier allemaal al geweest en delen graag met jou hun testimonials over Droomtent Recording studio.

 

“Ik heb mijn single ‘Headlights’ opgenomen en laten mixen in Droomtent Recording studio en dit naar volle tevredenheid! Niet alleen is de apparatuur in de studio van het hoogste niveau, ook de fijne en betrokken medewerking van Peter maakt muziek maken hier zo’n leuke ervaring. Uiterst professionele kwaliteit en voor een schappelijke prijs. Kortom…., een aanrader!” Dan Hogan

“Hé Peter, we vonden het gaaf om met je te werken. Vooral heel fijn dat je goed inspeelde op welk soort geluid wij in gedachten hadden. De tip voor de bridge was erg handig (het fluistergedeelte), om die gelijk door te laten lopen. Dat heeft het  nummer echt wel goed gedaan. Hij knalt heerlijk. Inderdaad flink in je bakkes! Heel erg bedankt voor het meedenken, opnemen en mixen. We zijn heel heel tevreden. De song klinkt helemaal vet en super!” Pure Harvest

“If you’re looking for a high end recording facility with relaxed and professional people to work with, Droomtent is the place to be. I just recorded the drumtracks for my upcoming album. It was a blast to work with Peter and his team. Good vibes, nice gear and really close to the beach!! “Whatever it is you wanna record, give Peter a call and find out what a great place Droomtent is!”
Jesse Bonell www.jessebonell.com

“Drumsessie gedaan bij Droomtent Recording studio. Relaxte sfeer en een geweldige drumsound!!!
De SSL mengtafel, goed drumsetje én een drummer achter de schuiven….., de rest gaat vanzelf! Thx”.
Mark Stoop www.markstoop.com

Ik heb met heel veel plezier gewerkt en gedrumd in Droomtent Recording studio.
De relaxte ambiance en de prettige werksfeer doen elke muzikant of producer goed.
Het is een fijne en knusse plek om geconcentreerd en ontspannen de creativiteit te laten vloeien.
Droomtent is een aanrader voor elke muzikant en ‘gastheer’ Peter is een bekwame studio eigenaar!”
Rene van Collem, drummer (Doe Maar)/schrijver/coach www.renevancollem.nl

The Gentlemen of Rock and Roll waren te gast in Droomtent Recording studio te IJmuiden. Droomtent had een mooie aanbieding waar wij graag op ingingen: ‘Een dagje gratis opnemen op iedere 2e zondag van de maand’. Wat ons meteen opviel was het grote aantal vintage instrumenten dat in de studio stond opgesteld. The Gentlemen of Rock and Roll is tenslotte een band met de roots in de sixties/seventies en we voelden ons er daardoor meteen al helemaal thuis :-). Bovendien was de inrichting van zowel de Studio als de Control room smaakvol, comfortabel en het straalde rust uit…. En dat is wat een muzikant nodig heeft voor een hele dag opnemen. Een plek waar je het gevoel hebt dat er in alle rust, zonder druk of stress, mooie creatieve prestaties geleverd kan worden. Het resultaat mocht er dan ook zijn! De 4 opgenomen nummers klinken werkelijk als een klok, dankzij de professionele manier van opnemen. Dit zijn opnames waar je de band buitengewoon mee kan promoten! Droomtent Recording studio is een absolute aanrader voor iedere Muzikant/Band of Singer/Songwriter die een zeer goed klinkende opname wil gaan maken op professioneel niveau. Dank je wel Droomtent voor deze geweldige dag en voor de geweldige opnamen. We hopen beslist nog een keer terug te komen.
Met vriendelijke groet: Emil, John, Arie en Luuk”
Gentlemen of Rock & Roll

Peter Wezenbeek heeft mijn nummers op een vakkundige en smaakvolle manier afgemixt. Hij voelde mijn muziek goed aan en dacht met me mee. Bovendien is hij sympathiek en heeft een goed gevoel voor humor wat de samenwerking tot een feestje maakte. Droomtent Recording studio is een aanrader. Peter bedankt!
Jan Schneider (songwriter/gitarist/componist)
www.janschneider.nl

“Droomtent is top! Er hangt een relaxte sfeer waar met passie en kunde prachtige producties worden gemaakt.”
Helmoet Hendriks, componist/gitarist

“Te gekke studio met een relaxte sfeer! Ik voelde me meteen thuis!”
Joey Spijker, freelance drummer www.spijkerdrums.nl

“Ik heb mij uitstekend vermaakt in deze mooie studio, samen met de gave sfeer en de humor van iedereen hebben we gezorgd voor een bijzondere carnavalsplaat. Echte instrumenten, passie van de muzikanten en liefde voor het vak. Ik kom graag weer terug!”
Riet Slingertiet, zangeres

“Geweldige dag gehad in Droomtent Recording studio! Wij werden op deze zondagochtend zeer welkom ontvangen in de studio. Door de humor van Peter ging er absoluut geen tijd overheen om ons compleet thuis te voelen, wat niet onderdoet voor zijn professionaliteit, want deze man kent zijn studio. Toen wij uitlegde wat voor sound we wilde, had hij dat zo voor ons gepiept achter de grote SSL mengtafel. Zelfs op muzikaal vlak heeft hij ons wat bijgebracht aangezien wij nog totale leken waren in een studio.
Onze band heeft een hoop geleerd door deze gratis opnamedag en wij zijn Peter zeer dankbaar dat we de kans hebben gekregen om deze ervaring op te doen.
Kortom, wij gaan nergens anders meer heen om in de toekomst ons materiaal op te nemen.”

Smokestack and the Rhythm kings

“Toffe en ontspannen sfeer maar wel met de juiste professionele attitude!! Goede sound en goede Franse kaas.”
Coen Molenaar, toetsen/composer/producer www.coenmolenaar.com

“Nou mijn ervaringen met opnames in Droomtent zijn natuurlijk super! De samenwerking tussen muzikanten, de productie en het opnameproces gaan allemaal in een goede sfeer en een gezellige ambiance in de opnameruimte. Inzingen van de nummers voor o.a. Ezzcape is daardoor echt een feest!”
Rebecca Wezenbeek, leadzangeres van Ezzcape

“Onlangs een opnamesessie gehad bij Droomtent. Fijne mooie studio met een goede ‘vibe’, fijne mensen, goede sfeer. Aanrader!”
Norman Pattiwael, percussionist

“Droomtent Recording, een groot warm bad, gevulde koeken die je niet op krijgt en waar zelfs je hond wordt uitgelaten!!!
Leuke ontspannen sfeer in zeer nette studio. Professionele medewerkers die weten waar zij over praten en open staan voor eigen inbreng en creativiteit met als resultaat een prima product.”
Marco van Trigt, bassist

“De afgelopen jaren hebben wij in meerdere studio’s mogen werken met verschillende producers en muzikanten. Sinds een aantal jaar zijn wij ook in de gelukkige positie dat wij bij Droomtent betrokken zijn geraakt met onder andere de productie van de debuut CD van Mark Gowers (als backingvocals) en nu bezig met de productie van eigen werk. De ongedwongen sfeer, fantastische sound die wordt afgeleverd als eindresultaat, onuitputtelijke ideeën en de grote schare aan topmuzikanten welke Droomtent tot haar beschikking heeft maken deze studio voor ons de prettigste waar wij hebben mogen werken. Een aanrader voor iedere artiest die vooral relaxed en ongedwongen wil werken aan haar/zijn eigen muziek, maar daarbij ook niet terugdeinst voor inbreng (indien gewenst) van Peter Wezenbeek en zijn netwerk van topmuzikanten.”
Rick & Bob Engeringh, muzikanten/vocalisten The Johnssons

“Tijdens de opnames van het album van Ezzcape en de demo opnames voor Gringos heb ik de studio en Peter leren kennen als enorm professioneel! Aandacht voor de song en een ‘oor’ voor detail halen het beste in de muzikant naar boven. Ongeacht of het om eigen composities of covers gaat, voor een solide en mooie audio productie moet je in Droomtent zijn.”
Erwin Gosenson, drummer/vocalist (o.a. band Gringos Cantina)

“Met je droom naar Droomtent.
Denk ik meteen aan hardop lachen.
Hoe ontspannen, hoe lekker de thee en hoe scherp de oren.
Maar ook, hoe fijn de ideeën, de professionaliteit, de ruimte en de samenwerking.
Hoe enthousiast.
En vooruit, ook even poëtisch gevoelig met een zelfgeproduceerd dramatisch muziekje eronder:
“Er is een hart, voor jouw idee, jouw muziek en jouw droom.”
Nu met beide benen op de grond: “Het is een toptent.”
Rebecca Bakker, actrice/zangeres
Met een zeer warme herinnering aan Rick..

“Vakkundig, fijne sfeer en doelgericht naar creativiteit.”
Tim William van Ouwerkerk, gitarist

“Mijn ervaringen in Droomtent recording zijn altijd top geweest! Vanaf het eerste moment dat je naar binnen loopt is alles van top tot teen en in de puntjes uitgewerkt, zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer. Peter is een professional in hart en nieren die dankzij zijn eigen ervaring als muzikant zich goed kan verplaatsen in de muzikanten die plaatsnemen in de studio.”
Mathijs Rumping, zanger ClearSky Music

“Afgelopen zondag hebben wij ons uitgeleefd in de prachtige Droomtent Recording studio. Wat een geweldige ervaring om eens met professionele apparatuur te werken en natuurlijk met Peter Wezenbeek, de eigenaar/geluidstechnicus, die ook nog eens zelf muzikant is! Mede dankzij zijn vakkundige begeleiding, humor en inzicht konden we deze dag maar liefst 4 nummers opnemen. We kijken terug op een zeer geslaagde dag en wachten nu de mixen af. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!”
Coverband Final Attempt

“Droomtent is een ontzettend relaxte plek als studio. Peter is een goede engineer en kan ook nog eens uitstekend produceren. De kwaliteit van de opnames zijn subliem. Ik vind het altijd inspirerend om in de studio te vertoeven.”
Antoine Kollee, keyboard/Fender Rhodes

“Voor wie het nog niet wist, onze dochter kan verschrikkelijk mooi zingen. Zo nu en dan nemen we wat op in de homestudio maar voor Nina’s verjaardag hebben we haar een opnamesessie in een geweldige studio gegeven. ‘Droomtent’ in IJmuiden. Niet alleen is Peter de engineer, hij heeft verstand van zaken en een goed oor. Daarnaast is ie ook nog eens zo gek als een deur dus we hebben een fantastische dag achter de rug. Naast het zangtalent van Nina heb ikzelf zo’n beetje de hele studio bij elkaar gekwijld vanwege de analoge SSL mengtafel, de Lexicons, de Avalons, de afluistering en noem maar op. En ik dacht dat ik wat gewend was.“
Cor Steijn, muzikant

“Droomtent Recording studio is een aangename en professionele plek om op te nemen. De vele keren dat ik hier mocht opnemen hadden altijd het karakter van ‘lekker werken’. Snel een goede sound neerzetten met Peter en hulp van een assistent engineer op een prachtige nieuwe analoge SSL mengtafel zonder gezeur. Droomtent is een warme en productieve plek met een breed netwerk aan topmusici en producers en ik ben altijd weer blij wanneer ik word uitgenodigd om gitaren op een track te knallen. Je kunt er goed en gefocust werken, de studio heeft een supersound en prettige sfeer.”
Thomas Bekhuis, gitarist/componist

“Gitaar- en Hammondpartijen ingespeeld voor het album ‘Head over heels’ van de band Ezzcape in Droomtent recording studio te IJmuiden. Opvallend in mijn herinnering waren de snelle technische handelingen voor de opnamesessie. Binnen no time stonden de eerste tracks erop! Vlotte en heldere communicatie via de talk-back zorgde eveneens voor snelle resultaten tijdens het opnameproces. (ik heb dit elders wel eens anders meegemaakt…)
Dan de afluistering in de controlekamer, Droomtent heeft een evenwichtig vol en warme sound met aandacht voor detail in het muzikale spectrum.
Note: “een speciale tool om ‘overbodige’ frequenties te elimineren die de mix straks wellicht in de weg kunnen zitten, draagt natuurlijk ook bij aan een vlot professioneel eindresultaat.” Een compacte studio dus met alle mogelijkheden geheel conform de technische eisen van vandaag de dag.

Peter Wezenbeek is iemand die zijn studio op en top kent en beheerst. Dat zorgt voor een professionele aanpak ten gunste van de klant die in deze krappe tijden toch graag vlot waar wil voor z’n geld. Met altijd een volle snoeptrommel in de hoek is Droomtent recording studio een aanrader voor musici die snel willen en kunnen werken, weten wat ze willen en een professioneel eindresultaat verwachten.”
Will Sophie, gitarist/producer www.willsophie.com

“Droomtent, de studio waar met een grote dosis humor en engelengeduld gewerkt wordt aan het hoogst haalbare resultaat. Ik kom er graag…! En lekkere thee Peet :-)”
Danny Steenstra Toussaint, bassist

“Sinds Rick Duijn mij in 2009 bij Droomtent recording studio heeft geïntroduceerd, ben ik al enige jaren met veel plezier betrokken bij het realiseren van vele muzikale droomprojecten.

Die ene kans om een hele gave solo te mogen spelen op het nummer Ifs and Buts van het debuut album van Mark Gowers, daar ben ik Rick nog steeds heel erg dankbaar voor. Want de ervaring die ik daardoor als musicus in deze studio heb verkregen is met geen enkele studie te evenaren.

De professionele aandacht, de beschikbare high-end apparatuur om zich te meten met de internationale sound, tezamen met de goede chemie die dit team van fijne mensen tot stand brengt, dat stelt deze dijk van een studio in staat om alles uit jouw muzikale potentie en creatieve ambitie te halen!”

Robin van Rijswijk, sessiegitarist/freelance musicus.

“Ik heb met veel plezier gewerkt in droomtent. Opvallend vond ik de snelheid waarmee het proces verliep; de techniek staat in dienst van de muzikale prestatie en was geen moment spelbreker in het creatieve proces. We konden lekker doorwerken dus. Het resultaat van een dagje Droomtent was een prima opname! En niet te vergeten; prima sfeer gedurende de opnames, top!”

Roger Verbeek, gitarist (The Gringos Blues & amp; Soul Orchestra aka Gringos Cantina….)

“Ik heb als altviolist van twee verschillende strijkkwartetten meerdere CD’s opgenomen in Droomtent en ben zeer tevreden over het resultaat.
De opnames verliepen voorspoedig en ook de bewerking van de geluidsbestanden verliepen vlot dankzij de technische kunde en goede oren van Peter Wezenbeek en zijn medewerkers.
En de goede sfeer, niet te vergeten!”

Tom Moonen, altviolist www.strijkkwartet.eu

“1 dag opnames gemaakt in Droomtent Recording studio.
Ik hou niet van studio’s… altijd lang wachten en rondhangen.
Maar in Droomtent ging het gelukkig lekker vlot.
Resultaat was bevredigend en de sfeer was goed.”
Johnny Dooms, bassist/zanger (Gringos Blues & Soul Orchestra)

“De studio in IJmuiden is klein, maar gezellig en professioneel.
Geen mensen die rondhangen en interessant gaan doen over snoertjes en apparaatjes en allerlei kijk-hoe-goed-en-belangrijk-ik-ben dingen. Geen afleidende telefoontjes tussendoor…
Nee, alleen de producer die met je werkt en verstand van zaken heeft.
Verstand van muziek en van de spullen waarmee hij werkt, met oren aan zijn hoofd. Je voelt je al snel op je gemak, de koffie is lekker! De opnamen voor het album van Ezzcape verliepen dan ook vlot. Eigen inbreng van de musici is groot, maar Peter weet wel waar hij naartoe wilt. De volgende keer, wanneer ik gevraagd mocht worden, doe ik zeker weer mee!”
Johan Jansen, pedalsteelguitar www.steelJJ.com

“Droomtent studio heeft een waanzinnig relaxed sfeertje onder andere door de live-vibe verlichting en de gezellige mensen, dit gecombineerd met een professionele werkwijze.”
Ilse Hofma, freelance drummer www.drumster.nl

“Geweldige samenwerking met Peter als engineer in Droomtent Recording studio gehad. Mijn leerlingen werden gestimuleerd en daardoor minder nerveus voor de opname! Eindproduct zonder meer goed, prijs kwaliteit verhouding super! Zeker voor herhaling vatbaar: Peter we zien elkaar binnenkort weer!”
Yvon Agterhof, AMuze zangtrainingen. www.a-muze.org

“We kwamen via Jeroen Kiewiet in aanraking met Droomtent Recording studio, waarbij eerst het plan was om alleen de drums op te nemen in de tof klinkende opnameruimte. We waren zo enthousiast geworden over hoe die dag was verlopen door het professionele meedenken, de mooie high-end spullen en de gezonde dosis humor, dat we besloten om er ook de bas en de gitaren op te nemen. Dat zegt wel iets over de kwaliteit waarmee Peter werkt.
We zijn over het eindproduct zeer tevreden en we kunnen de studio aan meer ruige bands zeker aanbevelen.”
Jeroen Oskam – Bassist None shall fall.

“Fijne studio om in te werken en gezellige mensen om je heen. Ze hebben verstand van muziek en helpen je zo goed mogelijk met een mooie opname!!”
Niels Klooster – freelance drummer

“In Droomtent Recording studio waan je jezelf in zowel een professionele als in een simpele vrienden studio. Je krijgt een high-end resultaat wat klinkt alsof je er live bij bent! Een perfecte wisselwerking van goede geluidskwaliteit en de dynamiek van een band. Een zeer aangename en professionele manier van werken zorgt er voor dat je als muzikant je gang kan gaan en je er geen moment verveeld. Ik kom zeker nog eens terug in deze studio!”
Frodi Fransman – singer/songwriter