Klik en
maak een afspraak!

Zelf mixen op onze SSL

  • Mix je song op onze SSL

    Hoe cool is dat!!!

 

Droomtent Recording studio biedt jou de mogelijkheid om zelf je eigen songs te mixen op onze professionele analoge SSL mengtafel met te gekke outboard gear en vele UAD en Waves plug-ins. Hoe cool is dat!!!

In een prettige ambiance en met of zonder onze assistentie kun je heerlijk je gang gaan en werken aan je eigen mix. Wij zorgen wel voor de koffie en gevulde koeken!

Durf jij het aan op die SSL?

Heb je thuis alles in je sessie gezet en ben je zover om te mixen? Wat zou je er dan van vinden om dat nu eens op onze SSL AWS900+ se mengtafel te doen?
Niet alleen in de box maar juist ook heerlijk analoog waarbij je de kenmerkende sound van de SSL toevoegt aan je mix? Echt draaien aan de knoppen en faders in plaats van de muis en je computerscherm……
De Eq, summing én wereldberoemde compressor is ongeëvenaard. Echt iets voor jouw mix om te proberen!

Total recall en automation

De DAW automation is erg prettig om je te assisteren tijdens je mixdown sessie. Ook de SSL mengtafel is met deze hybride DAW automation te bedienen. De analoge faders, FX en channels kun je hiermee tot in detail controleren. Eenmaal de automation in je sessie getekend en de SSL doet al bewegend zijn toverkunsten. Jouw mixdown is zo leuk om te doen!

En twijfel je na een week toch over je mix omdat de gitarist vindt dat zijn gitaarspel harder moet en de drummer klaagt dat de snare niet te horen is?
No worries, met Total Recall haal je de mix zo weer te voorschijn op de SSL en ga je weer vrolijk verder om de aanpassingen uit te voeren. Wat nou harder met die gitaar en snare te zacht, pfffff……..

Afluistering en veel plug-ins, jouw mix klinkt beter dan ooit!

Op onze uitgebreide afluistering in de control room kan je tot in detail je mix uitpakken. Je kan tijdens je mixdown sessie switchen tussen de 3 speakermerken, PSI, Yamaha en Avantone. Wel zo makkelijk en bovendien leerzaam zodat je meteen kan beoordelen hoe jouw mix op verschillende speakers bij mensen thuis kan klinken.

En met onze vele en aangekochte UAD, BFD en WAVES plug-ins én outboard gear kan je de mix nog eens fantastisch upgraden en heerlijk tweaken totdat je de juiste sound hebt. Wedden dat jouw mix dan echt beter klinkt dan wanneer je het thuis probeert?!

Aarzel niet en maak met ons een afspraak. Jouw liedje is de SSL mix meer dan waard!