Klik en
maak een afspraak!

Jouw song(s) opnemen?

Eindelijk je songs klaar en nu tijd om de studio in te duiken. Yeah, een tijd van fun en mooie dingen maken!
Bij ons ben je welkom en met onze passie voor muziek en een professionele aanpak gaan we je tijdens dit opnameproces helpen.

Hoe we dat doen? Met humor en gedrevenheid, met een relaxte en goede ambiance tezamen met de gevulde snoeptrommel zorgen wij er voor dat het hier gezellig en persoonlijk is zodat jij goed in je vel zit! Muziek is emotie, dat willen we horen.

Hybride recording?

Heb je al een deel van je song ergens anders opgenomen? Geen enkel probleem, neem gewoon je sessie op een USB stick mee naar onze studio en we recorden alleen dat deel wat je hier wil doen.
We leggen je graag uit hoe dit te realiseren want we zijn er om je te assisteren!

Koffie, overleg en dan knallen….

In de studio bespreken we tijdens een kop koffie eerst je project en alle wensen die je hebt. Welke sound, instrumenten, aantal tracks, volgorde van opnemen enzovoorts. En doe nog maar een bakkie koffie….

En dan gaan we knallen om die juiste drum- en bassound te krijgen, de gitaren top op te nemen, de vocalen tot het uiterste krijgen voor een goede take én…., als je er tocht bent, je kan gratis gebruik maken van onze vintage gitaarversterkers en vintage instrumenten die in de studio staan!!

Gratis gebruik van onze vintage instrumenten en gitaarversterkers!

Koffie, thee, koek, snoep, sfeerverlichting, professionaliteit, humor en gezelligheid…, de ideale sfeer wordt gecreëerd om jouw kunstwerk vast te leggen!

Wij doen er alles aan om jouw tijd in de studio volledig te benutten en dat je met een mooi eindproduct tevreden naar huis gaat.

We zien er naar uit om je te mogen begroeten als nieuwe bezoeker van Droomtent. 

  • SSL AWS 900 MENGTAFEL

    Nothing beats the best!