Klik en
maak een afspraak!

Smokestack and the Rhythm kings

smokestack
Vier jonge gasten uit Dordrecht stonden om 10:00 uur voor de deuren van Droomtent om te komen opnemen. “Wat voor muziek spelen jullie jongens?’ vroeg ik hen. “Blues/rock” was het antwoord en mijn dag kon niet meer stuk. Heerlijke muziek, zingende gitaren, dampende Fender Rhodes piano, Fender Twin reverb uit ’74 en een drumkit uit 1981. Ik heb een mooie muzikale dag gehad en de vuurdoop voor deze gasten om voor het eerst in een studio op te nemen is wat mij betreft 100% geslaagd.
Smokestack & the Rhythm kings, ik zie uit naar jullie volgende bezoek aan Droomtent Recording studio!

 

“Geweldige dag gehad in Droomtent Recording studio”

“Wij werden op deze zondagochtend zeer welkom ontvangen in de studio. Door de humor van Peter ging er absoluut geen tijd overheen om ons compleet thuis te voelen, wat niet onderdoet voor zijn professionaliteit, want deze man kent zijn studio. Toen wij uitlegde wat voor sound we wilde, had hij dat zo voor ons gepiept achter de grote SSL mengtafel. Zelfs op muzikaal vlak heeft hij ons wat bijgebracht aangezien wij nog totale leken waren in een studio.

Onze band heeft een hoop geleerd door deze gratis opnamedag en wij zijn Peter zeer dankbaar dat we de kans hebben gekregen om deze ervaring op te doen.

Kortom, wij gaan nergens anders meer heen om in de toekomst ons materiaal op te nemen.”

Smokestack and the Rhythm kings