Klik en
maak een afspraak!

Pure Harvest

Pure Harvest, een energieke post-hardcore punkband van 4 jonge muzikanten uit het noorden van Nederland. Ook deze band heeft gebruik gemaakt van de tijdelijke actie ‘gratis opnemen’  op de 2e zondag van de maand. Een hele dag vol met lachen, onzinpraat en serieus muziek maken…, wat leuk om met zulke enthousiastelingen aan het werk te zijn. En muziek maken dat kunnen ze!
We hebben in Droomtent Recording studio de hele dag gewerkt aan een gave song met de titel ‘Crops’ en met de Cubase sessie meegekregen op een USB stick reden de mannen aan het begin van de avond het donker in weer op weg naar huis….

Tim, Donny, Remco en Weiko, bedankt voor het lachen en de gezellige dag en top dat we de mixdown van het nummer mochten maken. We zien jullie graag weer terugkomen voor een volgende sessie!

“We vonden het gaaf om met je te werken. Vooral heel fijn dat je goed inspeelde op welk soort geluid wij in gedachten hadden. De tip voor de bridge was erg handig (het fluistergedeelte), om die gelijk door te laten lopen. Dat heeft het  nummer echt wel goed gedaan. Hij knalt heerlijk. Inderdaad flink in je bakkes! Heel erg bedankt voor het meedenken, opnemen en mixen. We zijn heel heel tevreden. De song klinkt helemaal vet en super!”
Pure Harvest

Inmiddels hebben ze van Crops ook een videoclip uitgebracht. Echt top en deze ruige kerels komen er wel 🙂

IMG_6404 IMG_6407 IMG_6414 IMG_6424 IMG_6428 IMG_6433 IMG_6437 IMG_6438 IMG_6440 IMG_6441