Klik en
maak een afspraak!

Ezzcape

Ezzcape was een eigen project en gerealiseerd in Droomtent Recording studio. De mooie liedjes bleven maar stromen uit de pen van Rebecca en Helmoet en daar moesten we natuurlijk wat mee gaan doen. Met trots werkten wij mee aan al die mooie producties en werd alles uit de kast getrokken om een LP en CD uit te brengen met prachtig artwork en videoclips.

De volgende muzikanten werkten in willekeurige volgorde mee aan dit bijzondere project: Rebecca Wezenbeek, Helmoet Hendriks, Peter Wezenbeek, Thomas Bekhuis, Coen Molenaar, Arjan Muusz, Tim William van Ouwerkerk, Jan Rietman, Robin van Rijswijk, Erwin Gosenson, Wouter Heeren, Tom Moonen, Will Sophie, Fred van Straten, Karel Daran Scharten, Paul van Schaik, Hans van Vondelen, Pim Kamp, Tarah Ouwerkerk, Steef Molenaar, Mathijs Rumping, Edwin Wezenbeek, Antoine Kollee, Marco van Trigt, Johan Jansen, Amber Gomaa, Bert Wip, Erwin Aubroeck, Niels Klooster, Wouter Quispel, Ilse Hofma.

Check de website www.ezzcape.com van deze bijzondere band en maak gebruik van de free downloads die Ezzcape gratis weggeeft.


Van 2009 tot 2012 is in Droomtent het debuut album van Ezzcape opgenomen met de titel Head over Heels. Deze periode was een memorabele tijd waarin veel muzikanten hebben meegewerkt. Een strijkkwartet, pianisten, Hammond orgel, pedal steel, gitaristen, drummers, backingvocals en Helmoet en Rebecca als schrijvers van de nummers. Rick Duijn en Peter Wezenbeek tekenden voor de arrangementen. Het resultaat is een waanzinnig mooi album. Om met de woorden van Johan Derksen te spreken: “on Nederlands”.

Kijk op www.ezzcape.com voor het laatste nieuws.


Foto’s