Klik en
maak een afspraak!

Voice-over en nasynchronisatie

Een stem zegt zoveel meer….

Het opnemen van voice-over stemmen, het realiseren van ADR sessies, nasynchronisatie van beeldmateriaal, audio-nabewerking, het inspreken van multimedia files, documentaires en reclameboodschappen of een dragende stem voor een luisterboek nodig? Onze studio is daar helemaal op ingericht en de (stem)acteurs kunnen snel en ontspannen hun werk doen.

‘And…… action!!!

Wij werken razendsnel en leveren 100% tevredenheid!

  • Spoedopdrachten nemen wij graag aan
  • Wij werken snel, tijd is geld
  • 7 dagen per week geopend, ook ’s avonds
  • Gratis parkeren
  • Eigen netwerk van stem-acteurs

ADR sessies gaan bij ons supersnel…….

Geschoten audiomateriaal op locatie brengt nogal wat ongewenste bijgeluiden met zich mee. Ruis, omgevingsgeluiden, slechte verstaanbaarheid van de acteurs enzovoorts.
ADR is daarom een welkome oplossing. De acteurs spreken hier in de studio hun teksten opnieuw in zonder irritante bijgeluiden en onze Nuendo software zorgt er voor dat dit weer lipsync met het beeldmateriaal wordt aangepast. Zo makkelijk gaat dat. Gewoon inspreken en de rest gaat supersnel.

Beschadigd audiomateriaal?

Heb je audiomateriaal bij je docu of filmbeelden maar is het beschadigd? Ruis? Een vette brom? Kraakt en piept het? Ongewenste bijgeluiden zodat de dialogen slecht te horen zijn?
Breng je audiofile naar ons toe en in de meeste gevallen kunnen wij het voor je oplossen.

Wij analyseren je audiomateriaal, laten onze beste software er op los en als final check doet onze engineer nog een luistertest. Als alles weer spik en span is wordt het audiomateriaal in je gewenste format naar je teruggestuurd. Snel en goed, daar kan je op vertrouwen.

Van ons krijg je het juiste format

Audiofiles worden door ons afgeleverd in de door jou gewenste formats. Wav, AIFF, mp3, welke kHz en hoeveel bits. Informeer ons hoe je het wilt ontvangen en we sturen het juiste format direct via internet naar je toe.