Klik en
maak een afspraak!

Inspreken van luisterboeken

Luisterboeken zijn ‘hot’ en zeg nou zelf, het is toch cool dat je op elke plek kan luisteren naar jouw favoriete boek?
Het boek wordt ‘gelezen’ terwijl de lezer chill in een stoel zit, sport, kookt of reist.

Een goed audioboek maken, wat de luisteraar blijft boeien, is nog niet zo makkelijk.
Daar is het een en ander voor nodig zoals:

  • Een mooie en prettige stem om naar te luisteren
  • Het bieden van een goede audiokwaliteit
  • Het wegpoetsen van alle ongewenste geluiden als smakjes, clicks en versprekingen
  • Het toevoegen van ‘air’ in de stem
  • De conversie naar gewenste audioformaten.

Inspreken doe je bij ons..

Droomtent Recording studio is de ideale plek voor het inspreken van een boek. De opnameruimte is geluiddicht en biedt de stemacteur alle rust om zich te concentreren. Met een goed geluid op de koptelefoon en met de juiste verlichting wordt de sfeer gezet voor een prettige en snelle manier van werken. Al zittend in een relaxte stoel of staand achter de microfoon kan de stemacteur zich 100% geven om de tekst op de juiste manier voor te dragen.

Inspreken en niet met de techniek bezig zijn! Dat bespaart tijd en geld!

Wij geven de stemacteur alle assistentie die nodig is om het luisterboek in te spreken onder  de juiste omstandigheden. Bij ons hoeft hij/zij niet bezig te zijn om zelf de techniek te bedienen en zich constant af te vragen of het wel goed wordt opgenomen. Nee joh, dat gedeelte is onze taak. Wij recorden, luisteren mee, pauzeren in overleg én grijpen direct in wanneer het onverhoopt toch ergens mis gaat. ‘Rewinden’, het verkeerde gedane stukje opnieuw opnemen en direct weer verder.

Effectief opnemen noemen we dat. En daarmee besparen we veel tijd want de stemacteur hoeft door deze werkwijze niet nog eens terug te komen naar de studio. Elke opname gaat bij ons 100% goed de deur uit naar de tevreden opdrachtgever.

Met alle gratis versnaperingen als koffie, thee, de bekende gevulde snoeptrommel en de gezellige sfeer is Droomtent de ‘uitgelezen’ studio om luisterboeken in te spreken.

Een luisterboek inspreken bij Droomtent Recording studio? Dat gaat professioneel en snel, bespaart je veel tijd en dus geld én je krijgt de beste audiokwaliteit!