Klik en
maak een afspraak!

Historisch audiomateriaal digitaliseren

 

LP’s, single’s, audiocassettes……, we hebben ze vroeger allemaal gebruikt om onze muziek mee af te spelen.

LP’s en single’s van je favoriete muziek kopen in de winkel en thuis via de platenspeler afluisteren. Je verbazen over de mooie hoesontwerpen…..

De walkman werd eind jaren ’70 geïntroduceerd waar je een cassettetape in kon doen. Muziek luisteren buiten de deur, in de bus, op de fiets, tijdens het joggen, liggend op het strand.

En dit fenomeen kennen we ook nog wel 🙂

Inmiddels liggen deze oude geluidsdragers ergens in een la of op zolder te verstoffen. En dat is nou ook weer zonde toch want misschien heb je er nog wel uniek materiaal tussen liggen wat je aandacht verdient voordat het verloren gaat.

Laat dit mooie audiomateriaal door ons digitaliseren!

Breng dit historische audiomateriaal en die mooie herinneringen weer tot leven en laat het door ons digitaliseren! Die speciale LP, demo opnames op cassette van je bandje uit de opnameruimte, je eerste single, je favoriete live opname op tape van je muzikale helden op de radio enzovoorts.

MP3 of WAV
Wij zetten je oude LP’s, single’s, cassettetapes MD’s en DAT tapes om naar elk gewenst formaat zodat je weer opnieuw kan luisteren naar al dit historische materiaal. Wij maken voor jou van elk liedje of geluidsopname een MP3 of WAV file.

En als extra service kunnen we de meeste ruis, rumble, clicks en irritante bijgeluiden voor je wegfilteren.

Luister je oude opnames voortaan terug in digitaal formaat op je mobiel device en geniet weer net als vroeger. Fresh up your memories!