Klik en
maak een afspraak!

Audiorestauratie

Audiorestauratie.
Gericht op het beperken of zelfs wegnemen van ongewenste bijgeluiden op audiobestanden.

 

Audiorestauratie is o.a toepasbaar op:

  • muziekregistraties
  • gesprekken die met een mobiel device zijn opgenomen
  • dialoogregistraties
  • microfoongeluid in het algemeen
  • camerageluid
  • vinyl, cassettetapes

Onbedoelde herrie of beschadigingen??

Hoor je op je geluidsopname onbedoelde bijgeluiden als: Ruis, drop-outs, clicks, tikken, fluittonen, 50 Hz brom, audio-oversturing, te zachte passages en dan weer veel te hard, dichtslaande deuren, voorbij rijdende voertuigen, gezoem van airco/ventilatoren, een gillende buurvrouw of een rennende buurman enfin…., noem de andere irritante bijgeluiden allemaal maar op, wij willen je graag helpen om waar mogelijk je geluidsopname te restaureren.

Stop met zoeken want wij kunnen je direct en snel helpen!!

Wij analyseren je audiomateriaal, laten onze beste software er op los en als final check doet onze engineer nog een luistertest. Als alles weer spik en span is wordt het audiomateriaal in je gewenste format naar je teruggestuurd. Snel en goed, daar kan je op vertrouwen.

Heb je een (beschadigd) audiobestand dat een audiorestauratie hard nodig heeft bel ons op 0255-515701 als je hierover meer informatie nodig hebt of klik op de rode button.

Een opvallende audiorestauratie hebben wij mogen uitvoeren op een geluidsopname welke afkomstig was vanaf een mobiele telefoon die tijdens een rechtszaak met de dictafoon app de gevoerde gesprekken tussen de rechter en griffier heimelijk had opgenomen. Hoe verrassend om ineens in de Telegraaf van zaterdag een paginagroot artikel te lezen waarin deze gerestaureerde opname een belangrijke rol speelt.